Jdi na obsah Jdi na menu
 


Homeopatická poradna

Dobrý den, kvůli rekonstrukci stránky byla poradna dočasně pozastavena.

article preview

Materiály na serveru vilcakul.estranky.cz jsou pouze obecného informačního a vzdělávacího charakteru. Jejich případné využití je třeba vždy konzultovat s homeopatem nebo s lékařem a je ve vaší plné odpovědnosti. Proto moje názory a rady neberte jako konečné řešení, ale vždy konzultujte svůj stav s lékařem nebo s kvalifikovaným homeopatem. Tyto stránky nenahrazují lékařskou péči, jsou pouze možnou alternativou.

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

vilcakul - Re: Kvasinky

Dobrý den, i tento problém tu vícekrát odezněl, takže stejný postup jako v předchozí odpovědi, buď homeopatická konstituční léčba nebo izopatie nosodou Candida albicans, ale muselo by být potvrzeno, že se jedná o tuto kvasinku.

Petr - chlamydie

30. 3. 2011 22:01

Dobrý den,zjistili mi plicní chlamydie.Díval jsem se po různých typech léčby a zjistil jsem,že např.u boreliozy je hodně "propagovaná " nosoda.Chtěl jsem se zeptat,zda nosoda je účinná i v případě chlamydií,nebo jstli zkusit jiný typléčby:Děkuji

vilcakul - Re: chlamydie

Dobrý den, tento problém se tu už párkrát objevil, takže jsem buď doporučoval homeopatickou konstituční léčbu nebo izopatií nosodou Chlamydia pneumoniae, která se dá objednat přes internet: http://www.remedia.at/homeopatia/Chlamydia-pneumoniae-Nos/a5114.html.
Postup je stejný jako při léčbě boreliózy, o které si můžete přečíst články na této stránce.

Mirka - nosni mandle

30. 3. 2011 18:00

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda jdou homeopatii léčit nosní mandle nebo alespon zmírnit potíže při zvětšenyých nosních mandlí.Problémy má moje čtyřletá dcera,opakované rýmy,z toho pak chytne kašel,chrápaní v noci,spaní s otevřenou pusou a mluvení,jako by měla rýmu i když jí třeba zrovna nemá.Děkuji za odpověd´Mirka

vilcakul - re: nosní mandle

Dobrý den, v tomto případě jsem většinou zastánce homeopatické konstituční léčby, která by měla tuto predispozici odstranit. Většinou je v těchto případech nalezen ve výtěru z hrdla Streptokok a v krvi zvýšené ASLO, tento stav se klasická medicína pokouší řešit antibiotickou kůrou, avšak s mizivým efektem.¨Proto bych doporučil s malou navštívit homeopata a řešit to homeopatií.