Jdi na obsah Jdi na menu
 


Homeopatická poradna

Dobrý den, kvůli rekonstrukci stránky byla poradna dočasně pozastavena.

article preview

Materiály na serveru vilcakul.estranky.cz jsou pouze obecného informačního a vzdělávacího charakteru. Jejich případné využití je třeba vždy konzultovat s homeopatem nebo s lékařem a je ve vaší plné odpovědnosti. Proto moje názory a rady neberte jako konečné řešení, ale vždy konzultujte svůj stav s lékařem nebo s kvalifikovaným homeopatem. Tyto stránky nenahrazují lékařskou péči, jsou pouze možnou alternativou.

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

maria - nosna mandla

dobry vecer chcela by som sa opytat niake homeopatikum po opracii nosna mandla pro dite 4roky dekuji

vilcakul - Re: nosna mandla

Dobrý den, můžete zkusit homeopatikum Lemna minor v potenci D3, 3x denně 3 kuličky po dobu 2-4 týdnů. Jestli myslíte na hojení a rekonvalescenci, tak bych uvažoval o Calendule officinalis v potenci C9, 3x denně 3 kuličky po dobu 1-2 týdnů.

Beata - Tinnitus

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať na možnosť liečenia tinnutu homeopatikami.
Ďakujem

vilcakul - Re: Tinnitus

Dobrý den, léčba tohoto problému je možná homeopatickou konstituční léčbou, kdy se dá do pořádku celý organizmus na mentální, emocionální a fyzické úrovni. Následně by měl vymizet i tento problém. Takže by bylo potřeba vyhledat homeopata a požádat ho o léčbu.

Milan - Re: Tinnitus

Na Váš problém působi dobře jinan dvoulaločný.

Vlaďka - nadváha

Zdravím a ráda bych také vznesla dotaz.
Pídím se po homeopatiku původem z Ruska. Nyní ho dodává na trh firma OLLO, ale v našich lékárnách nejsou známa. Tam jsou víceméně odebírány homeopatika z Francie. Jde mi o to, že nemohu sehnat homeopatikum Kurdlipid. Mohu požádat o radu na kterou lekárnu poblíž Prahy bych se mohla obrátit a požádat o zaslání tohoto Kurdlipidu? Lekárna v našem městě je zavedena na jednoho dodavatele a tak je to pro mě problém. Kurdlipid má být dobrý na snížení váhy a kladné vedlejší účinky jsou také velice příznivé pro organismus jako např. snížení hladiny cholesterolu atd. Velice děkuji za info, které by mě nasměrovalo na konkrétní lékárnu.

vera - Re: nadváha

Reklama na kurdlipid je dobrá. Mě pomohl trochu na žlučník. Pokud jde o váhu ta šla nahoru. Prostě jako všechno. Bez úpravy stravy a cvičení to máte marné.A koupila jsem ho na jedné adrese na nettu.

vilcakul - Re: Re: nadváha

Dobrý den, abych uvedl věci na pravou míru, za první zmínku o Kurdlipidu na internetě může má maličkost. Do té doby o tomto homeopatiku nikdo v Československu neslyšel a ani nevěděl. Veškeré dostupné materiály o tomto léku v češtině byly uveřejněny na mých webovách stránkách. Byla jen otázka času, kdy si někdo z tohoto homeopatika udělá kšeft. Teďka si po zadaní Kurdlipidu do vyhledávače najdete minimálně 2-3 odkazy na prodejce Kurdlipidu, kteří ale neprodávají originální přípravek Kurdlipid doveezený z Ruska. Já sám mám doma originál Kurdlipidu dovezeného z Mosky, ale ani jeden se neshoduje s přípravky nabízenými na internetě. Takže je na každém zájemci, aby si vybral sám, co si chce koupit a kde. Všechny mé články na toto téma se týkají Kurdlipidu dovezeného z Ruska.

sarah361 - Re: Re: Re: nadváha

kde tedy mohu koupit homeopatikum kurdlipid u nás v ČR.? Děkuji za odpověď.

Terezie - Re: Re: Re: Re: nadváha

Také bych ráda sehnala kurdlipid, ale bohužel nikoho v Rusku nemám, aby mi jej dovezl... dohl byste sem dát kontakt na někoho kdo by nám jej sehnal? Děkuji

iva - Re: Re: Re: nadváha

Pisala som Vám na mail, ale neviem, ci je funkčný, preto sa opýtam aj takto, dá sa Kurdlipid objednať u Vás? Aká je cena? Bola by som rada, keby ste mi napísali aj nejaké bližšie informácie. Vopred ďakujem

vilcakul - Re: Re: Re: Re: nadváha

Dobrý den, emaily jsem dostal a taky jsem na ně odpověděl, mám originálního Kurdlipidu dovezeného z Ruska už jen tři kusy, takže na vyzkoušení to bude stačit. Nechal jsem si ho dovézt z Moskvy, protože originální přípravek se u nás nedá sehnat a Rusové to nikde nedováží a ani s nikým nekomunikují. Jedině to můžete ještě zkusit přes ruské obchody ve větších městech, které prodávají originál ruské věci jako matrošku a tak. :-)

Jindra - Re: nadváha

Mám zájem o kurdlipid můžete zprostředkovat prodej. jindrasvobodova@klikni.cz

Vendula - Re: nadváha

Dobrý den, měla bych zájem o original kurdlipid. Můžete mi poradit? vendulka1109@seznam.cz

Iveta - Ulcerozní kolitida


Dobrý den, před třemi roky mi byla diagnostikována ulcerozní kolitida. Během roku beru čípky Asacol, ale poslední dobou mi moc nezabírají. Přetrvává tenká stolice s krví, hlenem a křečemi. Chtěla bych vyzkoušet homeopatika, předem děkuji za radu. Iveta

vilcakul - Re: Ulcerozní kolitida

Dobrý den, tento případ by potřeboval vyšetření u homeopata a předpis indikovaného homeopatického léku podle vašich charakteristických symptomů na mentální, emocionální a fyzické úrovni. Určitou alternativou může být být i gemmoterapie např. mám dobrou zkušenost při kolitidě s přípravkem Vitis vinifera (vinná réva).

Veronika - Homeopatické očkování - žloutenka A

Dobrý den,

existuje homeopatická varianta očkování proti žloutence typu A pro dospělé? Chystám se do jižní Ameriky, do zemí, kde není žádné očkování povinné, jen doporučované, ale chtěla bych si preventivně naočkovat alespoň tu žloutenku A a to co nejšetrnější formou. Děkuji za odpověď.

vilcakul - Re: Homeopatické očkování - žloutenka A

Dobrý den, pro prevenci můžete 14 dní před odjezdem užít homeopatikum Hepatitis A 200C, 1x 3 kuličky. V rizikové destinaci můžete užívat homeopatikum Chelidonium majus v potenci D3, 3x denně 3 kuličky nebo homeopatikum Carduus marianus v potenci D3, 3x denně 3 kuličky. Dále je důležité dodržovat všechny hygienická opatření, pít jen nezávadnou a převařenou vodu, jíst jen důkladně tepelně upravené jídlo, dbát na dostatečný odpočinek, nezaškodí ani držet lehčí dietu. Při onemocnění mohou pomoci následující homeopatika vybrané podle největší podobnosti se stavem nemocného: Natrium sulphuricum, Phosphorus, Lycopodium clavatum, Chelidonium majus, Nux vomica, Carduus marianus a Magnesium muriatikum.

Hana - soustavně ucpaný nos

Dobrý den,chtěla bych poprosit o pomoc .Manžel měl asi před čtyřmi roky pásový opar,nevím jestli to byl následek nedoléčení,ale od té doby trpí na ucpaný nos a našli mu náznak nealergického astma,měl párkrát problém s dýcháním.Hlavně ,ale ho trápí ucpaný nos,zkoušela jsem Pyrogenium 9CH,Hepar sulfuris 9CH nemělo to žádný účinek, tak jsem mu koupila Lymphomyosot 3x denně 20kapek.Nějakou dobu to začalo být lepší a pak se to zase zhoršilo.Vysmrkává pokud to vůbec jde žlutozelené hleny.Kdyby jste mi mohl poradit děkuji předem

vilcakul - Re: soustavně ucpaný nos

Dobrý den, v této indikaci se osvědčilo užití homeopatika Lemna minor v potenci D3, 3x denně 5 kapek. Jestli nebude vědět toto homeopatikum sehnat, tak Vám ho mohu na dobírku poslat. V případě zájmu mu napište svůj email.