Jdi na obsah Jdi na menu
 


Homeopatie a autismus

Příspěvky

Autismus - je naděje IV.

Za posledních dvacet let vzrostl počet dětí s autismem zhruba třiadvacetkrát. Podle vědeckého hlediska se zatím nepodařilo odhalit příčiny žádného z mnoha typů této „nemoci“ ani nalézt účinný způsob prevence nebo léčení. Autistické děti jsou považovány za tzv. postižené, protože se u nich objevují závažné změny v myšlení, v chování a ve schopnosti zařadit se do společnosti i v celkovém přístupu k životu.

 

 
14. 4. 2021 | Rubrika: Homeopatie a autismus

Autismus - je naděje III.

Mé předpoklady o autismu snadno dosvědčují to, proč má 25% autistů i epilepsii. Podle některých odborníků může toto číslo dosáhnout i 50%, protože epilepsie není vždy vyjádřena, ale na EEG je viditelná. Na druhé straně hodně epileptiků vykazuje i autistické rysy.

 
1. 6. 2010 | Rubrika: Homeopatie a autismus

Případ Laurocerasus

Případ malého chlapce, který trpěl znaky autismu a možná léčba homeopatickým lékem, předepsaným zpětně na příčinu problémů při narození dítěte.

Vavřínovec (bobkovišeň) lékařský je dokonalý lék pro oživované děti po porodu, výborně funguje na asfyxii a cyanózu novorozenců. Zabírá na křečovité záchvaty kašle při onemocněních hrudníku a srdce. Kašel se projevuje hojnou expektorací, jako želé, také může být s příměsí krve.

 
25. 11. 2009 | Rubrika: Homeopatie a autismus | Komentářů: 0

Autismus - je naděje II.

Je důležité pochopit, že autistické spektrum je důsledkem vícero příčin, je to tzv. multikauzální choroba. To, kdy se vyvine choroba nebo jak bude vážná, záleží v zásadě na citlivosti každého jednotlivce.

 

 
29. 5. 2009 | Rubrika: Homeopatie a autismus | Komentářů: 0

Autismus - je naděje I.

Moji pozornost o autismus vzbudily moje zkušenosti, které jsem získal při neutralizaci vedlejších účinků očkování u dětí. Brzo vymizelo velmi hodně poruch chování, když jsem detoxikoval očkování, ještě i tehdy, když ke mně dítě přivedly s úplně jinými potížemi.

 
15. 12. 2008 | Rubrika: Homeopatie a autismus | Komentářů: 4