Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bachova květová terapie

Příspěvky

Rescue remedy - lék 1. pomoci

Rescue remedy je lék první pomoci. Je vytvořen kombinací pěti Bachových květů. Dvě kapky z kmenových lahviček každého z pěti léků se kápnou do lahvičky o obsahu 1 unce (asi 30 ml) naplněné brandy, alkoholem nebo lihem. Lahvička se dobře zazátkuje korkem a označí Rescue remedy.

 

 
22. 4. 2021 | Rubrika: Bachova květová terapie

Bachovy květy - seznam přípravků

Bachovy květy jsou další možnou alternativou řešení psychických problémů a je dost blízka homeopatické terapií. Není to náhodou dr. Edward Bach patřil k významným homeopatům své doby a vyznačoval se zvídavým duchem, který hledal univerzální terapii na všechny lidské neřesti. Předal nám ji v této terapii, kterou nazvali po svém objeviteli. Je zde uveden seznam těchto léčiv a jejich indikace.

 

 
18. 4. 2021 | Rubrika: Bachova květová terapie

Bachovy květy

Bachovy květy jsou další možnou alternativou řešení psychických problémů a je dost blízka homeopatické terapií. Není to náhodou dr. Edward Bach patřil k významným homeopatům své doby a vyznačoval se zvídavým duchem, který hledal univerzální terapii na všechny lidské neřesti. Předal nám ji v této terapii, kterou nazvali po svém objeviteli. Je zde uveden seznam těchto léčiv a jejich indikace.

 
19. 2. 2007 | Rubrika: Bachova květová terapie | Komentářů: 1