Jdi na obsah Jdi na menu
 


Následky očkování – postvakcinační syndrom (PVS)

V dnešní době se objevují případy postvakcinačního syndromů u dětí, které jsou vyvolány očkovácí látkou nebo jejím nosičem, který obsahuje těžké kovy. Následky očkování se mohou projevovat autismem, epilepsií, poruchy chování a různými chronickými chorobami, které se objevily u dítěte po vakcinaci. V současné době se malým dětem podává najednou šestikombinace očkovácích vakcín. Už i doteď bylo největším problémem očkování trojkombinací (Ditepe), co přinese podání šesti vakcín najednou, nikdo neví přesně odhádnout.

 

 

article preview

Na následky očkování můžeme použít potencovanou vakcínu, protože jsme-li schopni takto vyléčit autismus, tak na tom něco je. Mnoho dětí má problémy s chováním hlavně trojvakcínou (příušnice, neštovice, zarděnky), mají také autismus a lehkou mozkovou dysfunkci, lze to léčit potencovanou očkovací vakcínou.

 

Díky vědeckým výzkumům porozumíme, co v tom je. Hodně výzkumů v Americe, dělali pokusy o významu proteinů v lidském těle. Dr. Wiedfield provádí výzkumy s vakcínou trojkombinace jako jsou např. ( neštovice, příušnice, zarděnky ).

 

O těchto problémech po očkování existuje hypotéza:

 

Pokud potíže zmizí po potencované vakcíně, zlepší se po léčbě potencovanou vakcínou – nabízí se důkaz, že ty problémy způsobilo očkování, že to ta původní substance způsobila, jinak to dokázat nejde. To je důležité, v klasické medicíně se nedá jinak dokázat tento vztah. Vše co publikoval, jsou vyléčené případy, pouze u pacientů, kteří zemřeli na následky očkování, to nemůže dokázat.

 

 

 

 

Pro homeopatii existuje důležité pravidlo


 

Fakt, že mírné, střední, hodně vážné poruchy chování doplněné konkomitaci fyzických problémů jsou léčeny touto metodou, existuje důkaz vztahu mezi očkováním a poruchou chování. Homeopatie je schopná vyléčit následky očkování potencovanou vakcínou.

 

Používáme 4 různé potence a to 30, 200, 1M a 10M, z té vakcíny na kterou máme podezření, že mohla způsobit tyto problémy. Setkal se s dětmi léčené jen potencí 30 K a nebyly vyléčeny úplně - samotná 30 nestačí, nutno projít všechny stupně, protože došlo k narušení na různých úrovních těmito potencemi bychom měli odstranit všechny příznaky, které vznikly po očkování, tyto potence je třeba několikrát opakovat. Obvykle s těmito 4 potencemi byste měli vyléčit pacienta od všech problémů po očkování. Symptomatickou léčbu můžete začít až po odeznění léčby (konstituční až po opakování všech 4 potencí, někdy potřebujeme i 6CH, nebo i 50M, ale ve většině případů stačí uvedené potence). Řekněme, že 95% příznaků vyléčíte všemi potencemi od 30 – po 10 M. Trvání účinku jedné potence záleží od vážnosti případu a může trvat od 4dnů do 1 – 2 měsíce. Dítě dostane chronickou chřipku po očkování trojkombinací Ditepem, tak je potřeba této léčby. Můžete podat řadu této potencované vakcíny pouze 4 dny – tuto sérii 3 – 4x, v tu chvíli tyto symptomy odejdou. Pokud se však jedná o vážný ekzém, astma, epilepsii, tak nestačí pouhé 4 dny, protože je to příliš krátce i silně. Ta nemoc je příliš silná - musíme tu potencovanou vakcínu podávat déle, např. i 1 – 2 měsíce.

 

 

 

Možnost podávání:

 

podáme 30C Ditepe v pondělí a úterý jeden týden, 200C v pondělí a úterý další týden apod. Poté je třeba zhodnotit situaci, co je možné – kuličky se dávají pod jazyk. Někdy 4 –10 sériemi podává potence během jednoho měsíce. Více informací najdeme na jeho webové stránce: www. tinussmits.com

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

maria - engerix

Bonjour,
Connaissez vous Thiomersal 15 ch, et Alumina 15 ch ? Merci

severinovamisa@@seznam.cz - homeopatická léčba PVS

Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit o jména homeopatů, kteří mají zkušenosti s léčbou PVS u dětí mám 14 -i měsíčního syna a sháním odborníka na tento problém.
Děkuji za odpověď Michaela Severinová

vilcakul - dostupnost potencované vakciny

Tyto léky lze objednat z Anglie, Holandska a Belgie, musí se však shodovat s aplikovanou vakcinou, to znamená stejný zdroj a stejný výrobce. U nás by bylo nejjednodušší získat dotýčnou vakcinu a napotencovat ji. Stačí jen ampulka od vakciny, vypláchnout ji alkoholem a pak tento roztok ředit dle homeopatických pravidel. Seznam lékáren najdete na www.homeopatie.ivories.cz.