Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zapper

Americká lékařka Hulda Regehr Clark pojednává ve své knize: "Revoluce v léčení všech nemocí" o novém přístroji, který je schopen detoxikovat organizmus a tak ho zbavit různých patogenních činitelů. Tato kniha Vám může poskytnout několik cenných rad, jak předejít rakovině a jiným chronickým nemocem. 

article preview

Tímto článkem bych Vám chtěl přiblížit přístroj, který se používá na výrobu kladně vyvážených frekvencí pro provádění ZAPPINGU. Tento přístroj aplikovány kdekoliv na těle přitahuje záporně nabité objekty jako jsou bakterie, viry, houby, roztoče, škrkavky a motolice. Tato aplikace zabijí všechny velké i malé původce nemocí, ničí je všechny najednou a to už po sedmiminutové aplikaci. Aplikace se provádí ve třech sedmiminutových cyklech s přestávkami 20-30 minut, 1x týdně. Tato terapie je postačující k nastartování určitých pozitivních změn v organizmu. Prvním významným efektem je po několika dnech upravení činnosti střev a tím i dosážení lepší detoxikace organizmu.

Tento princip je založen na poznatku, že všechno má svou frekvenci. Tím taky vznikla myšlenka na ničení mikroorganizmů metodou zappingu.Tento přístroj se dá i podomácku sestrojit, nákres i návod je v knize americké lékařky Huldy Regehr Clark: Revoluce v lečení všech nemocí, která vyšla ve vydavatelství Fontána. Nám se podařilo sestrojit tři přístroje a vyzkoušet jejich účinky v praxi. Zatím se potvrdily jeho pozitivní účinky na lidský organizmus, velmi dobrý efekt se potvrdil při detoxikaci organizmu, v posílení imunitního systému, při lymfedému. Poslední zkouška tohoto přístroje byla u pacienta s lupénkou, která byla v pokročilém chronickém stádiu. I zde přístroj vykázal pozitivní účinek a lupénka po několika týdnech aplikace začala mizet. Sám pacient byl s tímto výsledkem překvapen, mají lupénku v rodině a kromě krémů jim doktoři nedokázali nic nabídnout. Potlačovaly se jenom symptomy a vedlo to jen ke zhoršení stavu, současný stav pacienta je takový, že lupénka začala mizet z hlavy směrem dolů. Oblasti postižené lupénkou se začaly hojit a objevila se nová tkáň, která velmi potěšila dotyčného pacienta. Možná se tímto přístrojem dá pomoci i dalším lidem postižených lupénkou, k potvrzení úspěšnosti léčby je třeba delšího časového odstupu, aby se zdokumentovala doba zlepšení a ústupu příznaků. A taky to na jak dlouho je schopen tento přístroj nastolit pořadek v organizmu, než se nemoc vrátí zase zpět. Tolik k úvaze o tomto přístroji, nejlepším učitelem je prax a zapper stojí za vyzkoušení.

Po delším časovém odstupu se dá říci, že je třeba užívat Zapperu průběžně až do úplného vymizení lupénky. V případě vysazení se lupénka vrátila zpět i když ne v takové formě jako předtím. Dále bylo použito Zapperu při léčbě vaječníkových cyst, zatím se potvrdilo zastavení růstu cysty a léčitel následně diagnostikoval zmenšení cysty na polovici. Z tohoto pohledu můžeme o Zapperu uvažovat jako o doplňkové terapií k jiné vhodné holistické terapii, ať už to bude homeopatie nebo fytoterapie.